Mine Discord Servere: Regelsæt

Tilbage til vores Discord-side

Det er heldigvis ganske nemt at forstå og følge vores regelsæt på SFO’ens og Robotnets Discord server.

Vi ønsker et hyggeligt fællesskab, så almindelig god opførsel og forståelse- samt accept af forskellige holdninger er nødvendigt. Der skal være plads til alle på denne server.

🍆🚫 Ingen NSFW

Tekster, billeder og/eller links med nøgenhed, sex, stoffer, vold eller andet foruroligende indhold på ingen måder tilladt. Ligeledes er emner der overtræder dansk lovgivning heller ikke tilladt.

💬 Ingen upassende sprogbrug

Vi er helt seriøse når vi siger at du skal snakke pænt! Vi gider ikke folk der snakker grimt til hinanden. Der er 1000-vis af andre servere hvor du kan udøve dette sprogbrug – det er ikke her! Grimt og upassende sprogbrug medfører advarsler og gentagende advarsler medfører ban. *

💌 Må jeg sende DMs til andre?

Det er tilladt af sende DMs til personer på vores server, såfremt din DM ikke har karakter af SPAM, dvs. ingen masseudsendelser, ingen uopfordrede server-invites eller deslige. Hvis en person ikke ønsker at modtage DMs fra dig, og beder dig stoppe, skal du naturligvis respektere dette. Da vi desværre ikke har nogle chancer for at moderere eller verificere samtalerne i dine DMs er det vigtigt at du bruger Discords “Report”-funktion hvis du modtager SPAM eller personer chikanerer dig i DMs. Herefter vil Discords Staff tage sagen op, såfremt de finder beskeden overtræder deres regelsæt.

Personer som ikke ønsker ikke at blive kontaktet i DM kan slå DMs fra ved at højreklikke på Profilbanneret øverst i kanallisten —> Indstillinger for Privatliv og slå DMs fra.

Hvis man har noget som skal drøftes med mod-teamet, skal dette foregå ved at oprette en ny ticket på serveren!

😎 Be cool!

Respekter alle! Herunder både brugere og personale på SFOen. Vi har nul-tolerance for alle typer af sexisme, racisme, homofobi, transfobi, chikane, diskrimination, mobning og al anden uacceptabel og uncool opførsel.

🍝 Ingen reklame eller SPAM

Ingen self-promotion Det er ikke tilladt at dele links til enkelte YouTube/TikTok/…-videoer eller Twitch/YT/FB-streams mv. – dette skal igennem vores Content Creator program, spørg staff for mere info i en ny ticket. Det er ikke tilladt at dele links til Discord servere, dette skal igennem vores partner-program. SPAM er ikke tilladt i nogle af vores kanaler!

Vi er her for at hjælpe, så tag fat i os!

Hold samtalen på et seriøst niveau! Deltag ikke i ophedede samtaler eller provoker andre. Tag fat i en mod, hvis du har brug for hjælp. Du kan altid åbne en ny privat ticket til mod-teamet. Enhver overtrædelse medfører direkte ban fra vores server, og regelsættet gælder naturligvis både i voice-chat såvel som tekstchat.

Du er mere end velkommen på vores server, så længe du – sagt på godt dansk – opfører dig ordentligt og i et sprog der ikke findes stødende. 😇️

Husk nu på der sidder også 13 årige børn og læser med på Discord. Så tænk over hvad- og hvordan du skriver!

  1. Snak og skriv pænt i de forskellige grupper og kanaler.
  2. Brug de relevante grupper og kanaler for at holde emnerne adskilt og on-topic.
  3. Ingen spam, reklame eller selvpromovering (server-invitationer, reklamer, osv.) uden tilladelse fra et staff-medlem eller medmindre det har en relevans- og en on-topic i en ongoing debat. Dette omfatter også DMing medlemmer.
  4. Link der fører til scams, phising eller direkte pornografisk indhold, død eller andet upassende indhold er forbudt.
  5. Udvis respekt for andre brugere i vores community
  6. Ingen spam – Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, høje / modbydelige lyde i voice-chats, @mention spam, character spam, image spam og message spam.
  7. Behandl alle med respekt. Absolut ingen chikane eller opmuntring til chikane, heksejagt, sexisme, racisme eller hadefuld tale vil på ingen måde blive tolereret.
  8. Der kan være situationer, der ikke er dækket af reglerne eller tidspunkter hvor reglen muligvis ikke passer til situationen. Hvis dette sker, har vi tillid til vores moderators kan håndtere situationen korrekt.
  9. Hvis du ser noget der er i strid med reglerne eller noget, der får dig til at føle dig usikker, så fortæl det til vores moderators. Vi ønsker, at denne server skal være et sted, hvor alle føler sig velkommen!

Det er selvfølgelig også et krav at Discords overordnede Community Guidelines og Terms of Service overholdes. Disse kan findes her:

Få 🤖 i din indbakke - helt gratis

Hvad vil du gerne modtage?