Robotnet Discord Server – Regelsæt

Tilbage til vores Discord-side

Det er heldigvis ganske nemt at forstå og følge vores regelsæt på vores Discord chat-server.

Vi ønsker et hyggeligt fællesskab, så almindelig god opførsel og forståelse og accept af forskellige holdninger er nødvendigt 😁️

Du er mere end velkommen på vores chat-server, så længe du – sagt på godt dansk – opfører dig ordenligt 😇️

  1. Snak og skriv pænt i de forskellige grupper og kanaler.
  2. Brug de relevante grupper og kanaler for at holde emnerne adskilt og on-topic.
  3. Ingen spam, reklame eller selvpromovering (server-invitationer, reklamer, osv.) uden tilladelse fra et staff-medlem eller medmindre det har en relevans- og en on-topic i en ongoing debat. Dette omfatter også DMing medlemmer.
  4. Link der fører til scams, phising eller direkte pornografisk indhold, død eller andet upassende indhold er forbudt.
  5. Udvis respekt for andre brugere i vores community
  6. Ingen spam – Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, høje / modbydelige lyde i voice-chats, @mention spam, character spam, image spam og message spam.
  7. Behandl alle med respekt. Absolut ingen chikane eller opmuntring til chikane, heksejagt, sexisme, racisme eller hadefuld tale vil på ingen måde blive tolereret.
  8. Der kan være situationer, der ikke er dækket af reglerne eller tidspunkter hvor reglen muligvis ikke passer til situationen. Hvis dette sker har vi tillid til vores moderators kan håndtere situationen korrekt.
  9. Hvis du ser noget der er i strid med reglerne eller noget, der får dig til at føle dig usikker, så fortæl det til vores moderators. Vi ønsker, at denne server skal være et sted, hvor alle føler sig velkommen!

Det er selvfølgelig også et krav at Discords overordnede Community Guidelines og Terms of Service overholdes. Disse kan findes her:

 

close

Få 🤖 i din indbakke - helt gratis