Robotnet.dk og denne blog…

Hvad er Robotnet.dk

Denne blog startede faktisk ud med at hedde Robotnet.dk og var en blot om mit eventyr ind i Smart Home verdenen. Jeg købte et hus i 2016, og målet var sat: Det skulle være et smart- og automatisk hus. Så jeg begynde at bygge at bygge en masse løsninger for at automatiserer alt fra varme til sikkerhed. Og planen var at bygge en blog her på Robotnet.dk hvor alle kunne følge med i dette eventyr og få inspiration og idéer til hvordan de selv kunne bygge deres hjem smart.

Hvorfor hedder siden nu girafpingvin.dk?

Efter 5 år med en Smart Home blog, var mit hjem ret smart, og der var ikke meget mere at skrive om. Jeg begyndte tilbage i December 2021 at lave TikTok videoer under navnet girafpingvin. Blot få måneder efter havde jeg over 10.000 subscribers og videoer med over 800.000 visninger. Jeg begyndte at rebrande mig selv mig girafpingvin overalt – og nu også denne blog (:

Så hvad indeholder bloggen nu?

Altså – girafpingvin – er jo stadig mig – Daniel Bahl. Derfor indeholder denne blog alt mig Det betyder at der stadig kommer en masse tech-relateret. Men da meget af mit content nu foregår på TikTok og YouTube – er det også her det primære fokus ligger. Jeg har fundet ud af, det er meget sjovere at lave awesome YouTube videoer med min viden, end at sidde og skrive en masse 🙂 Og hey – man skal jo følge det sjove her i livet. Så bloggen her, indeholder naturligvis stadig alle mine gamle artikler, og fremadrettet kommer den til at handle om alle de nye ting jeg publicerer på YouTube – som for det meste også er related.

close

Få 🤖 i din indbakke - helt gratis

Hvad vil du gerne modtage?