Kom i gang med programmering for begyndere PHP-serien 🛠️ har til formål at lærer dig alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start med programmering, herunder specifikt PHP programmering 🐘️

🥅️ Målet er at udstyre dig med en værktøjskasse 🧰️ og viden omkring grundlæggende programmering, så du bliver en spring-farlig programmør 💣️ 😁️

🍀️ PHP er et super godt sprog at lære, fordi det har en bred use-case og en fantastisk bro til at arbejde videre med andre sprog som Python, JS, Swift mv. 🔧️ 🌍️ Der er ingen tvivl om at traditionel software er på vej væk, fremtiden ligger i Internettet og web-apps. Selv de store giganter som Microsoft har set lyset og lanceret deres populære Office-pakke som web-apps. 📽️ Med dette online kursus i PHP-programmer for begyndere får du styr på de grundlæggende funktioner og elementer i PHP.

Der er ingen krav til at du har kendskab med programmering, vi starter helt fra bunden – så alle kan være med. Du lærer sproget at kende, og vil efter forløbet kunne bygge små webapps i PHP.

🆓️ Hele mit PHP-kursus er gratis her på YouTube/Robotnet.dk og der vil løbende igennem 2021 blive released nye videoer i denne serie.

👍️ Husk at like og subscribe på min YouTube Kanal for at få alle de nye videoer i denne serie!

God fornøjelse og velkommen til 👋️

close

Få 🤖 i din indbakke - helt gratis

Hvad vil du gerne modtage?