Features på vores Discord Server

Tilbage til vores Discord-side

Du er meget velkommen til at være med på vores Discord-server. I denne artikel vil jeg gennemgå nogle af de mange ting der sker i og på vores Discord Server samt hvordan du bruger dem. Vi kommer bl.a. ind på hvordan du kan bruges vores bots, vores earnings system, vores leveling mm.

Fra 🐥️ til 🎖️

Jo mere aktiv du er på vores Discord, jo bedre ranking får du.

Kort fortalt: Når du bliver medlem af vores Discord Server har du begrænset adgang. Du starter i gruppen “Nye medlemmer” og har adgang til at sige Hejsa 👋️! og hygge med os andre i #🌻┃chat kanalen. Men bare rolig, i starten stiger du rigtig hurtigt i Levels.

Start med at hoppe ind i #🌻┃chat og si “Hej! Jeg hedder Trolderik 🙂 Og jeg er ny her 😄️” – husk at erstatte Trolderik med dit navn eller kaldenavn 😜️ så vil du blive budt velkommen og helt naturligt blive en del af fællesskabet. Det er altid lidt nervepirrende at komme ind et nyt sted, men vi lover dig vi er supersøde og vi tager godt imod alle nye 🙋‍♂️️

Når du har skrevet et par beskeder, bliver du automatisk opgraderet til Level 3, og du har adgang til alle kanaler og features.

Du kan altid se hvilket level du pt. er i ved at skrive: !rank

Ikon Level Rolle
Level 1 🐥️ Nye medlemmer
Level 3 🥉️ Bronze
Level 8 🥈️ Silver
Level 15 🥇️ Gold
Level 30 🎖️ Platinum
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA
Level ? TBA

… to be continued 😀️

Vores helt egen møntfod – fordi vi kan 😉️ Bare rolig, det er ikke noget med at mine ⚒️ og det koster heller ikke rigtige penge. Det er bare for sjov. Ved at logge ind dagligt på vores server, kan du optjene robocoins som du kan bruge i vores roboshop på virtuelle items. Vi holder også løbende booster-parties, så du kan optjene flere coins i bestemte tidsperioder – og vi sætter også en gang imellem unikke one-of-a-kind items til salg i vores shop.

Alle Robocoins-aktiviteter foregår i kanelen #🎱️┃arkaden hvor du altid kan skrive /economy-info for at få mere information om aktuelle Booster-Parties og andet.

Sådan optjener du Robocoins

Du kan optjene coins på følgende måder:

Daily Coins

Hver dag, kan du logge ind på vores server og skrive /daily for at claim din daglige udbetaling, opretholder din daglige udbetaling flere dage i streg, opnår du streak bonuses! 🎉️

Work Coins

Vi elsker dem der gerne vil være produktive. Fortæl verden hvad du laver, og fokuser på det i 1 time, og kom tilbage og få din award. Skriv /work {hvad du laver} som eksemplet herover, hvor jeg lige nu arbejder på denne dokumentation 😉️ Når du er færdig, hopper du tilbage på Discord og skriver /work claim og får din belønning.

Gaming

Vi har flere spil du kan prøve, for at vinde og tabe coins. Du kan se alle vores spil ved at skrive /games. Spil kan spilles i kanalen: #🎱️┃arkaden.

Roulette

Spil roulette med vores bot. Skriv /roulette og angiv hvor mange coins du vil spille med 🍀️ Held og lykke

Rock, Paper, Scissors!

Skriv /rps og spil sten, saks og papir mod vores bot. Du skal angive både amount (antal coins du vil spille med) samt enten Rock, Paper eller Scissors i din /rps kommando som eksemplet herunder:

Eksempel:

Guess game

Gæt et tal og vind coins! Du har 5 forsøg til at gætte et tal mellem 1 og 100. Start spilles med at skrive /guess

Hvad kan du bruge Robocoins til?

Du kan købe items i vores shop. Det kan være virtuelle items som stickers etc. men også unikke Roller på vores Discord Server.

Du kan åbne vores SHOP ved at skrive /shop i 🎱️┃arkaden.

💡️ Du kan se dine items ved at skrive /items

Community

Du kan give coins til andre med /give-coins. Du kan give items til andre med /give-item.

Du kan se de rigeste på serveren med /richest du kan se en specifikt medlems coins, ved at skrive /coins @brugernavn

Vores kanaler

Vi har en række forskellige kanaler – og vi planlægger at udbygge med flere, efterhånden som brugerantallet vokser, og det bliver nødvendigt at sprede debatterne ud i flere tråde, for ikke at blive for rodet.

De primære kanaler i 🌍 Generelt består lige nu af:

 • 👋┃velkommen Denne kanal bruges til at byde alle nye brugere velkommen. Kanalen kaldes i daglig tale botspam
 • 🌻┃chat Vores primære chat-kanal til alt mellem himmel og jord. Vi snakker om hvad vi laver, hvilke projekter vi hygger med, deler nyheder og sjove memes med hinanden. Chat-kanelen er topicless, hvilket betyder der ikke er noget fast emne.
 • 👹┃ballade-i-dukkehuset Vores NSFW (not-safe-for-work) kanal. Denne kanal kan indeholde alt mellem himmel og jord – alt fra sjove TikToks til weird memes. Alt det som er sjovt, men som ikke passer ind i #🌻┃chat kan deles i denne kanal. Kanalen er opt-in så vil du have adgang hertil, skal du ind og promote dig selv i #self-roles kanalen.
 • 🤹┃self-roles giver dig mulighed for at self-promote dig til nye adgang i vores Robot-univers.
 • 🛶┃ideer Vi ønsker altid at være i øjenhøjde med målgruppen 👀️ så vi lytter altid til jeres idéer. Har du en idé til en artikel på Robotnet.dk eller til vores Discord server er du altid velkommen til at dele dine input her.

Herudover har vi en række emne-specifikke kanaler under kategorien 🚀 Emner

 • 🤖┃robotnet kanalen bruges når der udgives nye blogindlæg på hjemmesiden. Vores Bot poster automatisk hertil.
 • 🏡┃homeassistant kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring HA. Ydermere er vi “venskabs-server” med den officielle HA Discord, så nye annoncements her som bl.a. nye versioner af HA bliver også automatisk delt i denne gruppe.
 • 💻┃techtalk kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring alt tech-relateret.
 • 👷┃1000101010 kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring programmering og kode.
 • 🙉┃oculus-quest Vi er efterhånden nogle stykker som har investeret i Oculus Quest 2 VR-briller, så vi har oprettet en specifik kanal til dette.
 • ⚽┃3d-printers kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring 3D printere og modeller.
 • 🎮️┃gaming Vores gaming kanal bruges til snak og aftaler omkring gaming, f.eks. hvem skal spille med i CS:GO i aften?
 • 🏓┃technews kanalen bruges til tech-nyheder, her vil både mennekser og bots poste awesome tech-news som vi finder relevant for dette community. Kanalen er opt-in så vil du have adgang hertil, skal du ind og promote dig selv i #self-roles kanalen.

Vi har også nogle voice-kanaler som afspejler vores tekst-kaneler. Kort fortalt så hedder vores voice-kanalerne det samme som vores tekst-kanaler og derfor er beskrivelsen for kanalen den samme som herover.

 • 🌻 Voice #Chat
 • 🎮 Voice #Gaming

Si davs til vores Bots

 • “!guide” – En liste over hjælpe kommandoer og link til denne side 😀️

   

 • “!regler” – Vores regler som du også kan læse her.

 • “!musik” – Du får en liste med kommandoer du kan bruge til styre vores musik bot (DJ Roboo). Ved spørgsmål kan du skrive til vores DJs i #chat ved at starte beskeden med @DJs

 • “!invite” – Invite link til vores Discord, hvis du vil have vennerne med 😂️

 • “!hjemmeside” Link til vores hjemmeside Robotnet.dk 🙂

Inviter venner

Du kan invitere dine venner ved at bruge et følgende invite link: https://join.robotnet.dk/

Voice:

Når du bliver level 5, bliver du automatisk tildelt “Voice” på vores discord. – Du kan tjekke hvilket level du pt. er i ved at skrive: !rank

Markdown:

Har du brug for at formatere din tekst, så er der en guide her: https://support.discord.com/hc/en-us/articles/210298617

close

Få 🤖 i din indbakke - helt gratis

Hvad vil du gerne modtage?